یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
خانهاسلایدر اصلیبازاریابی ارجحیتی بالاتر از تأمین مالی

بازاریابی ارجحیتی بالاتر از تأمین مالی

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی ایران گفت: نگاه‌ها به سرمایه‌گذاری خارجی، معمولاً معطوف به تأمین مالی پروژه‌های اقتصادی می‌شود اما درواقع انتقال دانش،‌ سبک مدیریت و فروش کالا، دسترسی به بازارهای بین‌المللی، رقابت‌پذیری جهانی و … از تأمین مالی پروژه‌ها اهمیت بیشتری را دارند.

فریال مستوفی رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق ایران در گفت‌وگو با رتبه‌آنلاین گفت: سرمایه‌گذاری،‌ موتور محرک و عامل اصلی رشد اقتصادی در بخش‌های توسعه‌ای بوده و اگر سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به اقتصاد ملی وارد شود، اثرات توسعه‌ای بیشتر نمایان می‌شود.

وی ادامه داد:‌ سرمایه‌گذاری خارجی اثرات فراوانی ازجمله انتقال دانش،‌ دسترسی به بازارهای بین‌المللی، رقابت‌پذیری جهانی، اشتغال‌زایی، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها و البته افزایش درآمدهای مالیاتی را دربر خواهد داشت.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، اهمیت جذب سرمایه‌گذار خارجی در اقتصاد پس از برجام را مهم ارزیابی کرد و گفت: مهم‌ترین رقابت در بین کشورهای درحال‌توسعه،‌ جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای توسعه اهداف خرد و کلان اقتصادی است بنابراین ایران نیز باید با افزایش ثبات اقتصادی، در مسیر جذب سرمایه‌گذار خارجی گام بردارد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه نبوده سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی و مولد باعث رکود چرخه صنعت شده تأکید کرد: رشد سرمایه‌گذاری منجر به افزایش تولید، ارزش‌افزوده، درآمدزایی، رفاه عمومی، اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، فقر و غیره در جامعه می‌شود.

مستوفی با اشاره به اهمیت بنیادی توسعه از طریق سرمایه‌گذاری خارجی گفت: دولت‌ها برای دستیابی به اقتصاد پیشرفته و پویا، باید توجه کافی را از طریق وضع و اعمال قوانین و مقررات خاص، ایجاد بسترها و بهبود زیرساخت‌های لازم، استفاده بهینه از منابع، امکانات، ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و به‌کارگیری مدیریت اصولی، علمی و منطقی معطوف تا بدین‌وسیله موجبات تحول و پیشرفت کشور و جوامع را فراهم کنند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در خصوص اینکه سرمایه‌گذاری را نباید تنها انتقال پول دانست، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری تنها تأمین مالی در بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی نیست بلکه اهداف برجسته‌تری از قبیل انتقال تکنولوژی، سبک مدیریتی، ایجاد بازار صادراتی و مواردی ازاین‌دست را دنبال می‌کند.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی ایران گفت: در حال ‌حاضر قیمت تمام‌شده تولید کالا در ایران به دلایل مختلف من‌جمله بالا بودن سود تسهیلات بانکی، کاهش بهره‌وری، ضعف مدیریتی، قدیمی بودن تکنولوژی و غیره بسیار بالاست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در مملکت باید به‌گونه‌ای تعریف شود که کالا به مدد سبک مدیریتی نوین و فناوری روز دنیا با هزینه منطقی تولید و باکیفیت مناسب و قیمت رقابتی به بازار مصرف عرضه شود.

 

 

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید