شنبه 3 آذر 1403
خانهخبرورزشیپسر سرمربی تیم ملی بسکتبال، چگونه مربی ملی شد؟

پسر سرمربی تیم ملی بسکتبال، چگونه مربی ملی شد؟


در لیست جدید مربیانی که مدرک درجه یک مربی‌گری گرفته‌اند نام پسر سرمربی تیم ملی نیز دیده می شود که توانسته در کلاس درجه یک مربیگری ملی قبول شود. این موضوع با انتقادهایی همراه بود که او چگونه بدون گذراندن دوران قانونی مربی‌گری درجه دو توانسته به مدرک درجه یک برسد.

به گزارش رتبه آنلاین از ایسنا، در لیست جدیدی که فدراسیون بسکتبال منتشر کرده نام مربیانی که توانسته اند در آزمون مدرک مربی‌گری درجه یک ملی قبول شوند قید شده که آخرین نفر لیست امیرحسین شاهین طبع فرزند مهران شاهین طبع سرمربی تیم ملی بسکتبال است. این مساله با انتقادات و شایبه‌های بسیار زیادی از طرف اهالی بسکتبال و مربیان مواجه شد مبنی براینکه او سیر طبیعی و قانونی را برای اخذ مدرک درجه یک طی نکرده‌است.

طبق قانون هر مربی که بخواهد مدرکی بالاتر بگیرد باید بین هر مدرک سه سال فعالیت مربی گری داشته باشد. یعنی از فاصله زمانی درجه دو تا یک باید سه سال زمان گذرانده باشد که این اتفاق برای امیرحسین شاهین طبع نیفتاده است.

او که سابقه بازی در لیگ برتر را هم دارد در دو سه سال اخیر در برخی تیم ها و مدارس بسکتبال مربی گری کرده اما سابقه مربی گری او به اندازه ای نیست که بتواند درجه یک بگیرد.

برهمین اساس جواد رحمتی‌پور رئیس دپارتمان آموزش و مربیان فدراسیون بسکتبال درباره این موضوع با ایسنا صحبت کرد و گفت: امیرحسین شاهین‌طبع تنها در این دوره مربی‌گری شرکت کرده و قبول شده اما کارتی برایش صادر نخواهد شد. این لیست نام افراد قبول شده است نه افرادی که برایشان کارت مربی گری درجه یک صادر شده است.

او ادامه داد: امیرحسین شاهین‌طبع در این کلاس شرکت کرده و آزمون داده و جزو نفرات خیلی خوب هم بوده و آقای ترونیچ هم که یکی از مدرسان به نام بسکتبال جهان است او را تایید کرده اما هدف او محک زدن خودش بوده و کارتی برایش صادر نمی شود چرا که باید آن زمان مورد نیاز بین دو مدرک را پشت‌سر بگذارد.

رئیس دپارتمان آموزش و مربیان فدراسیون بسکتبال با بیان این مطلب که هنوز دوره سه ساله درجه دو شاهین‌طبع پر نشده گفت: پس از اینکه این مربی دوره سه ساله خود را با درجه یک بگذارند می‌تواند برای درجه یک اقدام کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا پس از این دوره دوباره باید آزمون بدهد یا نه؟ تصریح کرد: می‌تواند سهمیه را حفظ کند و از آن استفاده کند. البته باید ببینیم آیین‌نامه درباره این سری موارد چه نظری دارد. به طور مثال شاید دراین مورد قانونی نداشته باشیم که باید جلساتی برگزار شود و مسائل را قانونی کنیم.

رحمتی‌پور در پاسخ به این سوال که آیا هرکس می‌تواند برای محک زدن خودش در آزمون شرکت کند؟ بیان کرد: اگر ظرفیت کلاس کامل نشده باشد برخی می‌توانند به صورت آزاد و با نظر خودشان در کلاس شرکت کنند و امتحان بدهند اما کارت برایشان صادر نمی‌شود. البته درباره این مورد هم باید در آیین‌نامه بندی آورده شود که در چه شرایطی به افراد اجازه حضور در کلاس به صورت آزاد داده می‌شود. به نظرم باید به صورت ریز درباره این موارد قانون داشته باشیم.

رئیس دپارتمان آموزش و مربیان در پاسخ به این سوال درست است که یکی از اعضای کمیته فنی از او خواسته تا به چند نفر خارج از راه قانونی کارت درجه یک داده شود؟ تصریح کرد: به هیچ وجه. اصلا فکرش را نکنید. اصلا چنین چیزی را از شما می‌شنوم. شاید به مسوول قبل از من حرفی زده شده باشد یا زده نشده باشد اما من درباره خودم می‌گویم که به هیچ وجه.

 

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید