سخنان مسئولان، نمک بر زخم سهامداران

0
354

سخنان مسئولان، نمک بر زخم سهامداران

مصاحبه‌های اخیر مسئولان نمک بر زخم سهامداران است چرا که هیچ تدبیر، برنامه و سیاست مشخصی برای سهامداران ایجاد نمی‌شود و در صورت ادامه این رویه، شاهد افت بیشتر و طبعات بسیار بسیار سنگین اجتماعی در روز‌های آتی خواهیم بود.
به گزارش رتبه آنلاین، علیرضا قدرتی، مدیرعامل کارگزاری آوانوین در بررسی وضعیت بازار سرمایه به بورس نیوز گفت: نوسانات بازار طبیعی بوده و افت وخیز سهام جزو لاینفک بازار سرمایه است، اما آنچه که طی دو هفته جاری رخ داد را نمی‌توان “نوسان ” نامید، بلکه به تعیبری می‌توان آن را بی تدبیری، تصمیمات نادرست و ایجاد بی اعتمادی و ترس در میان سهامداران دانست.
وی ادامه داد:در طلایی‌ترین سال بازار، نگاهی خوب و مثبت ایجاد شد و نشانه آن اعتماد و حضور صد‌ها هزار نفری در بازار سرمایه است، اما بی اعتمادی تنها در یک لحظه ایجاد شده و طی یک هفته اخیر، شرایط را برای خروج افراد ازبازار سرمایه فراهم کرد که چه از روی عمد صورت گرفته باشد و چه بدون هیچ قصدی، باید این مشکل به یکباره حل شود.
این کارشناس بازار سرمایه مصاحبه‌های اخیر مسئولان را نمک بر زخم سهامداران دانست و گفت: هیچ تدبیر، برنامه و سیاست مشخصی برای سهامداران ایجاد نمی‌شود که در صورت ادامه این رویه، شاهد افت بیشتر و طبعات بسیار بسیار سنگین اجتماعی در روز‌های آتی خواهیم بود.
قدرتی در خصوص سهام ارزنده این روز‌های بازار اظهار کرد: اتفاق فاندامنتال و اساسی در سودآوری شرکت‌ها به چشم نمی‌خورد و تنها اختلاف نظر و دامن زدن به آن‌ها و بی تدبیری در جریان است لذا برخی سهام با پتانسیل از جمله معدنی‌ها، فلزی ها، پالایشگاهی، پتروشیمی و بانکی مانند گذشته ظرفیت‌هایی برای سرمایه گذاری دارند، اما متاسفانه اتفاقات اخیر سهام پرپتانسیل را با آتش اٌفت کل بازار سوزاند.