مدیر شعب بانک کشاورزی استان تهران با بیان اینکه پرداخت تسهیلات توسط این بانک نسبت به سال گذشته ۵۳درصد رشد داشته است، گفت: امسال در شعب بانک کشاورزی استان تهران، ۲۰ هزار و ۲۸۸ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۹ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
به گزارش رتبه آنلاین، اقتصادآنلاین – سپیده قاسمی؛ فریدون بهبهانی در نشستی خبری که امروز برگزار شد با تاکید بر اینکه این عدد سال گذشته ۱۶ هزار و ۷۲ فقره به مبلغ ۱۲هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال بود، افزود: در سال های ۹۵ و ۹۶ تعداد ۲۲۰ فقره معادل حدود ۳ هزار و ۲۱۹ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات به بخش کشاورزی پرداخت کردیم.
وی ادامه داد: نرخ سود این تسهیلات در بخش کشاورزی ۱۴ درصد و در بخش صنایع تبدیلی ۱۶ درصد بوده است.
بهبهانی با یادآوری اینکه توسعه گلخانه ها و مکانیزاسیون از جمله بخش هایی است که دولت بر آن ها تاکید زیادی دارد، اظهار کرد: در حوزه گلخانه در سال ۹۶، یک هزار و ۴۹۵ میلیارد ریال به تعداد ۲۰۱ فقره تسهیلات پرداخت شده است.
این مقام مسئول بانکی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون نیز در بخش کشاورزی بدون محدودیت است به نحوی که امسال ۲۶۵ میلیارد ریال اعتبار برای بانک کشاورزی در بخش مکانیزاسیون در نظر گرفته شده بود که ما ۳۲۷ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کردیم، به عبارت دیگر پرداخت تسهیلات در بخش مکانیزاسیون با رشد ۱۲۴ درصدی رو به رو بود.
بهبهانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اختصاص تسهیلات ارزان قیمت به عشایر کشور، افزود: ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت به عشایر اختصاص یافته که ۲۹ فقره معادل ۱۰ میلیارد ریال آن جذب شده و با نرخ سود۴ درصد پرداخت شد.
وی در ادامه سخنان خود پرداخت تسهیلات ازدواج را از دیگر اقدامات این بانک عنوان کرد و گفت: اعتبار ابلاغی امسال ما برای پرداخت تسهیلات ازدواج ۴۷۵ میلیارد ریال بوده اما شعب ما ۴۷۶ میلیارد ریال پرداخت کردند، به عبارت دیگر ۱۰۵ درصد تسهیلات در این حوزه جذب شده است.
بهبهانی اضافه کرد: ۵ هزار و ۶۶ نفر در سامانه ازدواج این بانک ثبت نام کرده اند و از این تعداد ۴ هزار و ۶۰۳ نفر تسهیلات را دریافت و مابقی در نوبت دریافت قرار دارند.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان تهران درباره وضعیت اجرای تسهیلات پرداختی دولت در قالب سامانه بهینیاب نیز گفت: در این راستا بنگاههای کوچک و متوسط میتوانند تسهیلات دریافت کنند به طوریکه در استان تهران ۵۷۸ میلیارد ریال در نظر گرفته شده بود که تا به امروز ۶۲۳ میلیارد ریال جذب شده است.
بهبهانی همچنین درباره اقدامات این بانک در بخش صندوق بیمه کشاورزی، بیان کرد: ۴۲ محصول کشاورزی تحت خدمات بیمه ای این بانک قرار دارند که ۱۸ محصول در ارتباط با باغات، ۸ مورد در ارتباط با دام، ۷ مورد زراعی، ۷ مورد طیور و ۲ مورد آبزیان هستند.
وی اضافه کرد: صندوقهای بیمه کشاورزی استان تهران امسال، ۱۳۴.۳میلیارد ریال حق بیمه دریافت و ۵.۲ برابر آن معادل ۷۰۶ میلیارد ریال غرامت پرداخت کردند.
بهبهانی با اشاره به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان تهران، بیان کرد: براساس اعلام صندوق بیمه کشاورزی در استان تهران از ابتدای مهر تا امروز ۴۵ واحد مرغداری به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان آلوده و ۴ میلیون قطعه مرغ معدوم شده است.
وی ادامه داد: تا به امروز هر یک از مرغداران خسارت دیده ۳۰ درصد از غرامت خود را دریافت کردهاند و ۷۰ درصد باقیمانده تا پایان سال پرداخت خواهد شد.
به گفته مدیر شعب بانک کشاورزی استان تهران ، مجموع غرامتی که باید به مرغداران خسارت دیده از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان تهران پرداخت شود ۳۹۰ میلیارد ریال است.
بهبهانی در پایان افزود: صندوق های بیمه کشاورزی استان تهران ۳۴.۱ برابر آنچه حق بیمه از مرغداران دریافت کرده اند، پرداخت غرامت داشته اند.
منبع : اقتصاد آنلاین