جمعه 2 آذر 1403
خانهاخبار روزفراخوان جشنواره صنایع دستی گنجینه

فراخوان جشنواره صنایع دستی گنجینه

دومین جشنواره ملی دانشجویی صنایع دستی گنجینه از هفتم تا ۱۳ اردیبهشت ماه درتهران برگزار می شود.

محمد باقر بلوچ دبیر این رویداد هنری گفت: از آن جا که هنرمند امروز دردنیای مدرن وهیاهوی تکنولوژی، میان سنت دیروز و جهان پهناوری که قرن ۲۱ در پیش چشمانش قرار داده؛ معلق مانده است٬ جشنواره گنجینه تلاشی است برای بازشناسی هویت های دیرین مان در گستره جهان معاصر

او افزود: در این رویداد هنری از همه دانشجویان علاقمند به حوزه هنرهای صناعی (بدون محدودیت در شاخه‌ی تحصیلی) دعوت می کنیم تا در این جشنواره شرکت کنند.
وی درخصوص ضرورت برگزاری گنجینه و رویدادهای مشابه گفت: با توجه به نیاز اساسی دانشگاه‌ها به‌ویژه در حوزه هنرهای صناعی به پویایی در بخش‌های دانشجویی برآن شدیم تا جشنواره‌ای باعنوان “جشنواره ملی-دانشجویی گنجینه ” را در زمینه صنایع دستی برگزارکنیم و شرایطی را فراهم کنیم تا کار گروهی و پویایی را در فضای دانشگاهی در میان دانشجویان هنر احیاء كنيم.
اساسی ترین هدف این دوره از جشنواره دستیابی به اثری خلاقانه در حوزه هنرهای صناعی است که علاوه بر ریشه های فرهنگی محکم، همگام با نیازهای روز انسان معاصر باشد.

بلوچ گفت: پویایی فضای دانشگاهی برای ترغیب دانشجویان به خلق آثارهنری بدیع و متناسب با نیازهای روز جامعه و ایجاد بستری برای ارتقای سطح کیفی آثار و سطح علمی دانشجویان با برگزاری کارگاه‌های آموزشی عملی و نظری را از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

او ادامه داد: از دیگر اهداف این جشنواره فراهم کردن زمینه‌ای برای ارتباط مستقیم بین دانشگاه و صنعت و حمایت از تولید کنندگان داخلی است.
این جشنواره دربخش عملی با گرایش‌های تخصصی چوب٬فلز٬ سرامیک٬شیشه٬بافت٬نگارگری و تذهیب و تلفیقی (Mix Material) برگزار می‌شود.
شرکت کنندگان در جشنواره باید دانشجو و یا دانش آموختگانی باشند که بیش از سه سال از فارغ التحصیلی آن ها نگذاشته باشدوهیچ محدودیتی برای رشته تحصیلی شرکت کنندگان در جشنواره وجود ندارد.
بلوچ درباره شرایط آثار ارسالی در بخش عملی جشنواره گفت: هر هنرمند یا گروه هنری مجاز به ارسال 5 اثر عملی و پژوهشی است و آثار باید در ۲سال اخیر خلق شده باشند.
در آثار حجمی 3 تصویر از نماهای مختلف از هر اثر نیاز است و حجم تصاویر ارسالی باید بین 200 تا 250 مگابایت باشند.
آثاری که دارای بیانیه (Statement) باشند و همچنین آثاری که به صورت گروهی خلق شده باشند امتیاز بیشتری کسب خواهند نمود.
آثار شرکت کننده در این جشنواره نباید پیشتر در جشنواره دیگری شرکت داده شده باشند.
او درباره شرایط آثار ارسالی در بخش پژوهشی گفت: شیوه نگارش مقالاتی که در این جشنواره شرکت داده می شوند باید براساس استاندارد APA باشد و قبلا نیز نباید در هیچ جشنواره‌ای شرکت داده شده و یا منتشر شده باشند. در مرحله نخست چکیده مقالات داوری خواهند شد.
بلوچ گفت: به هنرمندانی که آثار ایشان به بخش نهایی راه یافته، گواهی شرکت در جشنواره اهدا می‌شود و داوری آثار راه ‌یافته به بخش مسابقه نیز توسط گروهی از اساتید مجرب در هر رشته، انجام می‌شود.
دبیر جشنواره صنایع دستی گنجینه دانشگاه هنر افزود: تحویل آثاردرمحل نمایشگاه با مسئولیت کامل هنرمند انجام می شود و جشنواره مسئولیتی درقبال ارسال آثار از طریق پست برعهده ندارد.
به نفرات اول تا سوم شرکت کننده تندیس جشنواره، لوح افتخار و هدیه نقدی جشنواره اهدا می‌شود.
بلوچ در خصوص تقویم جشنواره اعلام کرد: مهلت ارسال آثار 11 فروردین ماه 97 ، داوری اولیه آثــار 20فروردین ماه 97 ، تحویل آثار28 تا 31 فروردین ماه 97 ، داوری نهایی آثــار3 اردیبهشت ماه ٬۹۷ زمان اقتتاحیه و اختتامیه دومین جشنواره ملی­ دانشجویی صنایع دستی گنجینه، به ترتیب 7 و 13 اردیبهشت ماه 97 است.
دبیرخانه جشنواره گنجینه به نشانی تهران خیابان انقلاب، روبروی پارک دانشجو کوچه شهید بالاور، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر طبقه پنجم و شماره تماس 66482734 – 021 پاسخگوی علاقمندان است.

شرکت کنندگان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت جشنواره www.ganjinefestival.ir و یا کانال تلگرامی جشنواره به آدرس https://t.me/ganjinehfestival مراجعه کنند.

 

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید