به گزارش رتبه آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، همه ساله تحقیقاتی انجام می شود که طی آن فهرستی از گران ترین و ارزان ترین شهرها و کشورهای دنیا منتشر می گردد. معیارهایی که برای اندازه گیری هزینه های زندگی در این مناطق مورد بررسی قرار می گیرند از این قبیل هستند: قیمت غذا، نوشیدنی، لباس، لوازم خانگی، حمل و نقل و خدمات. این نکته را هم در نظر داشته باشید که این آمارها نسبی هستند؛ به این معنا که درآمد و هزینه های شهروندان هر کشور نیز به طور جداگانه مورد مطالعه قرار گرفته و نهایتا با میزان درآمد و هزینه های زندگی در شهرهای دیگر دنیا مقایسه شده است.

در سال ۲۰۱۷ نیز فهرستی جهانی اعلام شد که طی آن ۱۳۳ شهر دنیا به عنوان گران ترین شهرهای جهان برای زندگی معرفی گردیده اند. بر خلاف تصور عموم مردم، نیویورک یا لندن مقام اول را کسب نکردند؛ بلکه یک کشور آسیایی رتبه ی نخست را در این فهرست از آن خود کرد. اگر شما هم کنجکاوید که از این رتبه بندی ها با خبر شوید در ادامه همراه کارناوال بمانید. لازم به ذکر است که رسانه هایی چون شبکه خبری آمریکایی سی ان بی سی (CNBC) و مجله اینترنتی و انگلیسی اِکونومیست (The Economist) نیز این فهرست را تایید کرده اند.

قبل از خواندن ادامه مطلب، این نکته را در نظر داشته باشید که این لیست را از دهمین شهر گران دنیا آغاز و در انتها، گران ترین شهر جهان را با هم بررسی می کنیم. مورد دیگری که باید به آن توجه کنید این است که در مطلب پیش رو، قیمت دلار ۴ هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.

 

۱۰- کپنهاگ؛ دانمارک

کپنهاگ پایتخت کشور دانمارک و یکی از محبوب ترین شهرهای این سرزمین نزد گردشگران است. این شهر آب و هوای خوبی دارد و افراد زیادی همه ساله به آن سفر می کنند تا از دیدنی های و جاذبه های آن دیدن کنند.

قیمت برخی کالاهای مهم در کپنهاگ:

میانگین قیمت نان: ۳.۵۵ دلار (حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۶۳ دلار (حدود ۶ هزار و ۶۰۰ تومان)

 

۹- نیویورک؛  ایالت نیویورک

نیویورک پرجمعیت ترین شهر ایالات متحده ی آمریکا و ایالت نیویورک است و یکی از قطب های مهم سیاسی، فرهنگی و اقتصادی جهان به حساب می آید. این دیار لقب وسیع ترین شهر جهان را نیز به دوش می کشد و رکورددار بیشترین تعداد آسمان خراش ها در دنیا نیز هست.

قیمت برخی کالاهای مهم در نیویورک:

میانگین قیمت نان: ۷.۹۵ دلار (حدود ۳۲ هزار و ۶۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۶۱ سنت (حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تومان)

 

۸- پاریس؛  فرانسه

پاریس، پایتخت فرانسه و قلب اقتصادی قاره ی اروپاست. این شهر و تصمیمات سران آن بر وضعیت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی همه ی کشورهای عضور اتحادیه ی اروپا و چه بسا دنیا تاثیر گذار است. آب و هوای اقیانوسی پاریس و جاذبه های تاریخی آن، از دلایل اصلی شهرت و آوازه ی این شهر در میان گردشگران به شمار می روند.

قیمت برخی کالاهای مهم در پاریس:

میانگین قیمت نان: ۶.۸۱ دلار (حدود ۲۷ هزار و ۹۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۴۵ دلار (حدود ۵ هزار و ۹۰۰ تومان)

 

۷- ژنو؛  سوئیس

ژنو یکی از مهم ترین شهرهای کشور سوئیس است. آمار و ارقام نشان می دهند که در چند سال گذشته شهروندان ژنو زندگی بسیار با کیفیت و خوبی را تجربه کرده اند و امروز ژنو یکی از بهترین شهرهای جهان برای زندگی به حساب می آید.

قیمت برخی کالاهای مهم در ژنو:

میانگین قیمت نان: ۶.۶۲ دلار (حدود ۲۷ هزار و ۱۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۵۲ دلار (حدود ۶ هزار و ۲۰۰ تومان)

 

۶- سئول؛ کره جنوبی

سئول بزرگترین شهر و پایتخت کشور کره ی جنوبی است. این دیار زیر ساختی بسیار قوی و مدرن دارد و همه ساله پیشرفت هایی در زمینه ی حمل و نقل عمومی در آن انجام می شود و بدون شک یکی از بهترین شهرهای دنیا برای زندگی است.

قیمت برخی کالاهای مهم در سئول:

میانگین قیمت نان: ۱۴.۸۲ دلار (حدود ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۲۸ دلار (حدود ۵ هزار و ۲۰۰ تومان)

 

۵- اوساکا؛  ژاپن

یکی از مهم ترین و سومین شهر ژاپن، اوساکا نام دارد و در جزیره ی هونشو (Honshū) واقع شده است. این شهر بناهای تاریخی بسیاری را در خود جای داده که باعث شده همه ساله افراد زیادی به آن سفر کنند.

قیمت برخی کالاهای مهم در اوسکا:

میانگین قیمت نان: ۵.۹۱ دلار (حدود ۲۴ هزار و ۲۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۱۸ دلار (حدود ۴ هزار و ۸۰۰ تومان)

 

۴- توکیو؛  ژاپن

چهارمین شهر گران قیمت جهان نیز در ژاپن واقع شده؛ توکیو پایتخت این کشور که یکی از مهم ترین شهرهای آسیاست. این شهر از قرن هجدهم تا به حال، به عنوان یکی از بزرگترین مراکز صنعتی دنیا به شمار می آید و مردمانش زندگی مدرن و پیشرفته ای دارند.

قیمت برخی کالاهای مهم در توکیو:

میانگین قیمت نان: ۷.۴۱ دلار (حدود ۳۰ هزار و ۳۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۲۴ دلار (حدود ۵ هزار تومان)

 

۳- زوریخ؛  سوئیس

زوریخ پرجمعیت ترین و بزرگترین شهر سوئیس است که در دامنه ی رشته کوه آلپ قرار دارد. این شهر دانشگاه های بسیار معتبری را در خود جای داده که در سراسر جهان بی نظیر هستند. زوریخ در سال ۲۰۱۷ در جایگاه سومین شهر گران دنیا قرار گرفت.

قیمت برخی کالاهای مهم در زوریخ:

میانگین قیمت نان: ۵.۶۶ دلار (حدود ۳۲ هزار و ۲۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۴۹ دلار (حدود ۶ هزار و ۱۰۰ تومان)

 

۲- هنگ کنگ؛  چین

شاید تصورشم را هم نمی کردید که رتبه ی دوم و اولِ گران ترین شهرهای دنیا از آنِ آسیانشین ها شده باشد. هنگ کنگ جزیره ای در جنوب چین، توانست جایگاه دوم را به دست آورد. این شهر یکی از مهم ترین بازارهای تجاری در جهان به حساب می آید و دیدن نامش در این فهرست زیاد عجیب به نظر نمی رسد.

قیمت برخی کالاهای مهم در هنگ کنگ:

میانگین قیمت نان: ۴.۶۱ دلار (حدود ۱۸ هزار و ۹۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۳۷ دلار (حدود ۷ هزار تومان)

 

۱- سنگاپور؛ جمهوری سنگاپور

سنگاپور برای چهارمین سال پیاپی، در صدر جدول گران قیمت ترین شهرها دنیا قرار گرفت. اینجا کوچک ترین کشور در آسیاست؛ اما مردمان آن زندگی لوکس و مرفهی دارند. این کشور بسیار ثروتمند و مدرن، در چند سال گذشته یکی از توریست پذیرترین سرزمین های قاره ی آسیا به حساب آمده است. آب و هوای خوب، هتل های خاص و منحصر به فرد، خدمات فوق العاده و مدرن بودن از مهم ترین دلایل شهرت و آوازه ی سنگاپور هستند.

قیمت برخی کالاهای مهم در سنگاپور:

میانگین قیمت نان: ۳.۵۵ دلار (حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان)

میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۴۴ دلار (حدود ۶ هزار تومان)