پنج‌شنبه 1 آذر 1403
خانهخبرخواندنی‌هاپیش بینی مواجهه با گونه‌های مرگبارتر ویروس‌ در آینده/ همه گیری آخرالزمانی!

پیش بینی مواجهه با گونه‌های مرگبارتر ویروس‌ در آینده/ همه گیری آخرالزمانی!

پیش بینی مواجهه با گونه‌های مرگبارتر ویروس‌ در آینده/ همه گیری آخرالزمانی!

 “ژان ژاک مویمبه تامفوم” پزشک آفریقایی که ویروس ابولا را کشف کرد، در تحلیلی جدید هشدار داد، گونه های جدید و مرگبار ویروس‌ ممکن است بشر را در آینده هدف قرار دهد.

به گزارش رتبه آنلاین، ایرنا به نقل از روزنامه دیلی میل، این هشدار پروفسور “ژان ژاک مویمبه تامفوم” که به کشف ویروس ابولا در سال ۱۹۷۶l میلادی کمک کرد، در حالی مطرح شده است که پزشکان جهان همچنان نگران فعالیت گونه های جدید ویروس  و بیماری‌های جدید در جهان هستند.

وی هشدار داد که بشریت اکنون با شمار ناشناخته‌ای از گونه های جدید ویروس‌ روبرو است.

این پزشک به شبکه سی ان ان گفت که ویروس‌های جدید و احتمالا مرگباری در جنگل‌های انبوه مناطق گرم و پرباران آفریقا وجود دارند.

پروفسور “ژان ژاک مویمبه تامفوم” افزود: ما اکنون در دنیایی هستیم که عوامل بیماری‌زا جدیدی پدیدار خواهند شد که تهدیدی برای بشریت محسوب می شوند.

به اعتقاد این پزشک، همه‌گیری‌های آینده ممکن است بدتر از شیوع ویروس کرونا و حتی آخرالزمانی باشند.

پروفسور “ژان ژاک مویمبه تامفوم” در ادامه عنوان کرد که گونه های جدید ویروس‌ منجر به بیماری‌های تازه از جمله “بیماری ایکس” که ناشناخته محسوب می‌شود، خواهند شد که آینده بشر را در خطر قرار می دهند.

سازمان بهداشت جهانی پیشتر اعلام کرد که “بیماری ایکس” بیماری فرضی است اما دانشمندان نگران هستند در صورتی که پدیدار شود، این بیماری منجر به مرگ و میرهای زیاد در سراسر جهان شود.

پروفسور “ژان ژاک مویمبه تامفوم” پیشتر زمانی که یک محقق جوان بود، اولین  نمونه های خون را از قربانیان یک بیماری مرموز گرفت که بعدها ابولا نامگذاری شد. ابولا زمانیکه اولین بار در بیمارستان یامبوکو کشف شد، منجر به مرگ حدود ۸۸ درصد از بیماران و ۸۰ درصد از کادر درمان فعال شد.

پروفسور مویمبه همچنین نسبت به پدیدار شدن بیماری های بیشتری به دنبال سرایت ویروس‌ها از حیوان به انسان هشدار داد.

هشدار این پزشک در مورد ویروس های نوظهور در دنیا در حالی مطرح شده است که بشر اکنون با چالش ویروس کرونا و گونه جدید آن همچنان دست و پنجه نرم می کند و هنوز به طور دقیق مشخص نیست که واکسن‌های تولیدی در چند کشور چگونه تا چه میزان می تواند در ریشه کنی این ویروس مثمرثمر باشند.

اخبار مرتبط

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

بیشترین بازدید