صندوق بینالمللی پول با انتشار یک نمودار، تأثیر بازیهای جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ را بر اقتصاد کشورهای مختلف بررسی کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ صندوق بین المللی پول در گزارشی به بررسی تأثیر بازی های جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ بر بهره وری اقتصادی کشورهای مختلف پرداخت. در واقع، میزان بهره وری از یک نفر– مقدار کاری که یک کارگر در هر ساعت کاری انجام می دهد – در طول بازی های جام جهانی به کشور محل زندگی آن شخص بستگی دارد.
نمودار زیر نشان می دهد که هر چقدر فاصله یک کشور از محل برگزاری بازی های جام جهانی (روسیه) دورتر باشد، صدمه بیشتری هم به اقتصاد این کشور وارد شده است.
فلیکس ریچر، یک خبرنگار مستقر در لندن اعلام کرد: درحالی که در بخشهایی از آسیا و استرالیا، کارگران می توانند به دلیل آغاز بازی های جام جهانی در نیمه شب، استراحت کنند. کارگران برزیلی مجبورند در هفته های آتی برای تماشای بازی ها کار خود را قطع کنند. به سبب اختلاف زمانی شهر «ریو دو ژانیرو» در برزیل با روسیه، بیش از ۶۰ ساعت بازی های گروهی و حذفی جام جهانی در طول ساعت کاری کارگران آن برگزار می شود.
همانطور که این نمودار نشان می دهد، شهر «ریو دو ژانیرو»، در برزیل بیشترین لطمه اقتصادی را در طول بازی های جام جهانی فوتبال تجربه می کند. پس از ریو دو ژانیرو، نیویورک و لندن به ترتیب دومین و سومین شهرهایی هستند که در طول بازی های جام جهانی ضربه اقتصادی بیشتری به آنها وارد می شود. این درحالی است که شهرهای شانگهای چین، توکیوی ژاپن و ملبورن استرالیا شاهد کمترین ضربه اقتصادی در این مدت خواهند بود؛ زیرا هیچ کدام از بازی های جام جهانی –چه در مرحله گروهی و چه حذفی– در ساعت کاری گارگران این شهرها پخش نخواهد شد. در مسکوی روسیه بیش از ۱۷ ساعت بازی های جام جهانی با ساعت کاری کارگران آن تداخل دارد.