یکشنبه 31 فروردین 1404
خانهخبراقتصادیشاخص ۹ هزار واحد دیگر ریخت

شاخص ۹ هزار واحد دیگر ریخت

شاخص ۹ هزار واحد دیگر ریخت

در معاملات امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، شاخص با کاهش بیش از ۹ هزار واحدی به یک میلیون و ۲۲۴ هزار واحدی رسید.

به گزارش رتبه آنلاین از بورس نیوز، شاخص بورس اوراق و بهادار تهران، علی رغم اعلام خبر تغییر دامنه نوسان از ابتدای اردیبهشت ماه کماکان ریزشی است.

در معاملات امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، شاخص با کاهش بیش از ۹ هزار واحدی به یک میلیون و ۲۲۴ هزار واحدی رسید.

شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش ۹۰۱ واحدی به رقم ۴۳۲ هزار و ۴۵۸ واحد سقوط کرد و در معاملات امروز بیش از یک میلیارد و ۱۱۶ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۴ هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین طی معاملات نقدی امروز ۷۱۶ میلیون سهم در بین سهامداران خرید و فروش شد و ارزش بازار بیش از ۴۸ هزار و ۹۰۲ میلیارد ریال رسید.

“فولاد” با ۱۲۰۳ واحد، “فملی” با ۱۱۰۱ واحد، “شستا” با ۸۱۷ واحد، “وپارس” با ۵۴۸ واحد، “فارس” با ۵۰۳ واحد، “کچاد” با ۴۷۲ واحد و”شپنا” با ۴۵۶ واحد نماد‌های سرخپوش تاثیرگذار در شاخص بودند.

“ساراب”، “اپال”، “سیتا”، “بوعلی”، “وبملت”، “شستا” و “پاسار” نماد‌های پرتراکنش امروز بازار بودند.

 

 

اخبار مرتبط

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

بیشترین بازدید