شنبه 3 آذر 1403
خانهاسلایدر اصلی«انقلاب صنعتی چهارم» عقب ماندگی بهره‌وری را جبران می‌کند

«انقلاب صنعتی چهارم» عقب ماندگی بهره‌وری را جبران می‌کند

هدفگذاری در حوزه بهره‌وری ایران  باید به سمت بهره‌گیری از دانش موجود در انقلاب صنعتی چهارم و استفاده از جوانان هدایت شود.

به گزارش رتبه آنلاین، حسن فروزان فرد دبیرکمیته علمی جشنواره ملی بهره وری با انتقاد از عقب ماندگی‌ها در حوزه بهره‌وری ایران گفت:در حوزه بهره وری  خیلی عقب تر از آن چیزی هستیم که حتی ما در برنامه ها پیش بینی کرده‌ایم از همین رو باید تحولی اساسی در این بخش ایجاد شود.

‌عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در نهمین جشنواره ملی بهره وری با اشاره به ارتباط بهره وری با مفهوم انقلاب صنعتی چهارم  و کمکی که این بخش می‌تواند به اقتصاد ایران داشته باشد، گفت: انقلاب صنعتی اول در انگلستان با نیروی بخار آغاز شد تا مکانیزاسیون و معنای بهره‌وری آغاز شود؛ انقلاب صنعتی دوم با الکتریسیته و انقلاب صنعتی سوم  هم  با موضوع فن آوری اطلاعات و تولید انبوه همراه شدتا به انقلاب صنعتی چهارم برسیم.

وی افزود: با دیجیتالی شدن فضای کسب و کارها و هوشمندی ابزارها در عمل انقلاب صنعتی چهارم  آغاز شده است و دیگر می توانیم بگوییم که  این ابزارها ما را اداره می‌کنند.
وی تاکید کرد: درباره موضوعی حرف می‌زنیم که هم اکنون در حال اجراست و شروع شده و به زودی به سراغ همه ما خواهد آمد؛ از همین رو باید از این انقلاب صنعتی سوم و چهارم استفاده کنیم تا بتوانیم بهره وری خود و اقتصاد ایران را بالا ببریم.
دبیر علمی جشنواره بهره‌وری گفت:هدفگذاری در حوزه بهره‌وری ایران را باید با بهره‌گیری از این دانش و استفاده از جوانان جبران کنیم تا بتوانیم به توفیقاتی نائل شویم که تا کنون نتوانسته ایم.

ضرب آهنگ کند بهره وری 

وی در جمع فعالان اقتصاد ایران و خبرنگاران حاضر در این رویداد، با اشاره به نامطلوب بودن ضرب  آهنگ رشد بهره وری در ایران گفت:  33 درصد رشد از نظر بهره وری پیش بینی کرده ایم اما این عدد موجود در برنامه توسعه، بر اساس متوسط در کشورهای درحال توسعه لحاظ شده که هیچ‌گاه  به آن دست پیدا نکردیم.

او با اشاره به اینکه این هدفگذاری با واقعیت محدودیت منابع ما هماهنگ نیست، افزود: با واقعیت محدودیت درآمدهای ارزی ما با این خواسته هماهنگ نیست و انگار که غیر هوشیارانه به آینده خود نگاه می کنیم.

رئیس کمیسیون رقابت، خصوصی سازی ،سلامت اداری اتاق ایران گفت: فکر می‌کنیم که همچنان با این وضعیت از کسب و کار یا گرداندن فضای اقتصادی می توانیم ادامه دهیم حال انکه چهارچوب اقتصادی ایران اگر در یک تحول جدی شکل تولید ارزش افزوده و عرضه کالا و خدمات خود را تغییر ندهد توان اداره خود را دیگر نخواهد داشت.

وی ادامه داد: ظرف ۵ سال آینده درآمدها وهزینه های دولت به گونه‌ای در حال تغییر و تحول است که امکان اداره امور دیگر فراهم نخواهد بود و دوباره رشد منفی را تجربه خواهیم کرد؛ از همین رو هر چه سریعتر باید بازنگری ها آغاز شود.

وی افزود:  مهمترین وظیفه بر دوش نسل جوان تر است زیرا آمادگی ذهنی و دسترسی بیشتر به اطلاعات را دارد و باید باور کنند که دنیا چگونه امروز خود را تغییر می‌دهد.جوانان باید مطالعه کنند، نگاه کنند، ریسک کنند و بروند به سمت استفاده از ابزار های جدید و فراموش کنیم  که ما یک کشور نفتی هستیم. فراموش کنیم که یکسری از معادن و امکانات را داریم.

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید