پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1404
خانهاخبار روزانعقاد یک میلیون و ۳۴۵ هزار قرارداد آتی در بورس کالا

انعقاد یک میلیون و ۳۴۵ هزار قرارداد آتی در بورس کالا

انعقاد یک میلیون و ۳۴۵ هزار قرارداد آتی در بورس کالا

در جریان معاملات هشتمین ماه سال در بازار مشتقه بورس کالای ایران معامله گران تعداد یک میلیون و ۳۴۵ هزار و ۲۳۸ قرارداد آتی را در هشت سر رسید فعال و به ارزشی بیش از ۱۹ هزار و ۶۲۵ میلیارد و ۴۳۹ میلیون ریالی را منعقد کردند.

به گزارش رتبه آنلاین از بورس کالا، طی آبان ماه امسال تعداد یک میلیون و ۳۲۸ هزار و ۸۳۹ قرارداد آتی زعفران نگین در سه سررسید دی، آبان و اسفند ۹۹ در حالی منعقد گردید که ارزش ۱۸ هزار و ۱۵۶ میلیارد و ۹۳۳ میلیون ریالی را رقم زد.

۸۲۵۱ قرارداد آتی زعفران پوشال نیز در دو سررسید دی و آبان ماه امسال منعقد شد و ارزش تقریبی ۷۶ میلیارد ریالی را به ثبت رساند.

انعقاد ۸۰۱۲ قرارداد آتی پسته در دو سررسید تحویل آذر و بهمن ماه سال جاری ارزش ۱۳۸۵ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریالی را رقم زد.

در پایان این گزارش می افزاید، معامله گران در سررسید آذر ماه قرارداد آتی زیره سبز نیز ۱۳۶ قرارداد را به ارزشی بیش از ۶.۶ میلیارد ریال طی آبان ماه امسال ثبت کردند.

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید