امروز سهامداران شرکتهای تولیدی فولاد سپید فراب کویر، بانک آفرین و سرمایهگذاری خوارزمی در بورس و معاملهگران شرکتهای توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، گروه سرمایهگذاری میراث فرهنگی و مدیریت انرژی امید تابان هور در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.
به گزارش رتبه آنلاین از تسنیم، شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۴۹هزار و ۷۸۲واحدی، در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۱هزار و ۴۰۴واحد به کار خود پایان داد و بیش از ۱۳میلیارد و ۵۷۳میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۲۳هزار و ۵۰۲میلیارد تومان در بیش از ۲ میلیون و ۵۶۲هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بر این اساس سهامداران شرکتهای تولیدی فولاد سپید فراب کویر، بانک آفرین و سرمایهگذاری خوارزمی امروز بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکتهای تکنوتار، مارگارین و دادهپردازی ایران بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.
این گزارش میافزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲میلیارد و ۶۷۳میلیون ورقه بهارزش ۵هزار و ۹۷۵میلیارد تومان در ۷۹۴هزار و ۸۵۹نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۵۳۵واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۰هزار و ۸۱۸واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز سهامداران شرکتهای توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، گروه سرمایهگذاری میراث فرهنگی و مدیریت انرژی امید تابان هور بیشترین رشد را داشتند و انواع اوراق تسهیلات مسکن به همراه شرکتهای مهندسی ساختمان تاسیسات راهآهن، سرمایهگذاری مسکن الوند و صنعتی بهپاک بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند.