شنبه 3 آذر 1403
خانهخبراقتصادیعبور مصرف برق تهران از مرز ۱۰ هزار مگاوات

عبور مصرف برق تهران از مرز ۱۰ هزار مگاوات


سخنگوی صنعت برق با اشاره به این‌که مصرف برق منطقه تهران شامل قم، تهران و البرز با افزایش قابل ملاحظه‌ای از مرز ۱۰ هزار مگاوات گذشت گفت: در حال حاضر استان‌های کردستان، سیستان و بلوچستان و غرب مازندران نیز برق بیشتری از سطح تعیین شده مصرف می‌کنند.

به‌گزارش رتبه آنلاین از ایسنا، مصطفی رجبی‌مشهدی، با اشاره به این‌که پیک مصرفی فعلی کشور به ۵۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسیده است، عنوان کرد: بر اساس پیش‌بینی صورت گرفته، این رقم تا پایان اوج مصرف امروز (ساعت ۱۶) به حدود ۵۴ هزار مگاوات خواهد رسید که به مشترکان برق کشور توصیه می‌کنیم نسبت به کاهش مصرف خود اقدام کنند.
وی با تاکید بر این‌که نیاز مصرف برق کشور در روز چهارم تیرماه به ۵۹ هزار مگاوات رسیده بود، گفت: با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف حدود ۳۹۰۰ مگاوات میزان مصرف کاهش پیدا کرد که باید از همکاری مناسب صنایع، بخش کشاورزی و مشترکان تجاری و خانگی برای کاهش میزان مصرف تشکر کرد.
بنا بر اعلام وزارت نیرو، رجبی‌مشهدی در پایان تاکید کرد: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی میزان دمای هوا هفته آینده افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت، از این رو از تمامی مشترکان می‌خواهیم با کاهش مصرف خود به ویژه در ساعات ۱۲ تا ۱۶ و همکاری با صنعت برق بتوانیم تابستان امسال را با کمترین مشکل سپری کنیم.

یزد و تبریز پرمصرف‌ترین مناطق کشور

از سوی دیگر، معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به افزایش هفت درصدی پیک امسال نسبت به سال گذشته، گفته است: بر اساس ارزیابی صورت گرفته امسال شاخص انرژی نیز حدود دو درصد افزایش مصرف را تجربه کرده‌ایم.

غلامعلی رخشانی‌مهر با تاکید بر این‌که بیش‌ترین مصرف برق امسال مربوط به چهارم تیرماه بوده است، عنوان کرد: اوج مصرف این روز به حدود ۵۹ هزار مگاوات رسیده بود که حدود سه هزار و ۹۰۰ مگاوات از این رقم مدیریت مصرف شده و ۵۵ هزار و ۱۰۰ مگاوات نیز تولید و به شبکه تزریق شده است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون یزد و تبریز بیشترین مصرف برق را تجربه کرده و پرمصرف‌ترین مناطق کشور بوده‌اند.
رخشانی‌مهر تصریح کرد: افزایش محسوس دمای هوا، عدم توجه به الزامات مدیریت مصرف و الگوهای اعلام شده و همچنین رونق بخش تولید در سال جدید و استفاده بیشتر از انرژی منجر به افزایش مصرف برق در این مناطق شده است.
وی با تاکید بر این‌که هشت برنامه مدیریت مصرف برای پیک تابستان ۹۸ در نظر گرفته شده است، گفت: در این بین تنها دو برنامه قیمت‌محور و سایر برنامه‌ها پاداش محور است؛ به طور مثال اگر کشاورزان چاه‌های آب خود را در چهار ساعت اوج مصرف خاموش کنند؛ مابقی ۲۰ ساعت برق مصرفی آن‌ها به صورت رایگان محاسبه شده و اگر این رویه را در طول یک ماه رعایت کنند در پایان ماه پاداشی برای آن‌ها نیز در نظر گرفته خواهد شد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر به مدیریت مصرف برق ادارات نیز اشاره کرد و افزود: اگر ادارات از ساعت ۱۱ تا سه بعدازظهر برق مصرفی خود را کاهش دهند پاداش برای آن‌ها در نظر گرفته خواهد شد.
رخشانی مهر تاکید کرد: از طرفی در استان‌های که ساعات کاری آن‌ها تغییر کرده باید پس از تعطیلی ادارات ۸۰ درصد مصرف برق آن‌ها کاهش پیدا کند تا ما نیز بتوانیم برق مطمئنی را برای سایر نقاط کشور فراهم کنیم. زمانی که یک مجموعه خدماتی فعال نیست، ضرورتی وجود ندارد که سیستم‌های سرمایشی و روشنایی آن فعال باشد.

 

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید