یک کارشناس موسیقی معتقد است: برخی هنرمندان معترض هستند اما کمتر تمایل دارند اعتراضهای خود را در قالب اثر هنری بیان کنند.
خبر اجرای یک سرود با عنوان «آقازاده» که سازندگانش ساخت آن را راهی برای بیان حرف دل مردم و بازگشت به سرودهای ۳۰ و ۴۰ سال قبل عنوان میکنند، موجب شد با طرح این پرسش که تولیدات موسیقایی با طعم سیاسی و اجتماعی چه جایگاهی در موسیقی امروز دارند، به سراغ رضا مهدوی، کارشناس موسیقی برویم.
به گزارش رتبه آنلاین، مهدوی به ایسنا میگوید: هرکس انگیزه و توان ندارد به بیان مسائل سیاسی در کار هنری خود بپردازد؛ چرا که برای او تبعاتی در پی دارد؛ به همین دلیل در دوره معاصر کمتر شاهد این بودهایم که هنرمندان چنین کاری را انجام بدهند، اما ما از موسیقیهایی با مضامین اجتماعی خوب برخوردار هستیم و آثار خوبی در این زمینه تولید شده است.
او اظهار میکند: هنرمندان معترض هستند اما کمتر تمایل دارند اعتراضهای خود را در قالب اثر هنری بیان کنند و در حوزه موسیقی بیشتر به آثار تغزلی، عاشقانه و عرفانی روی میآورند و از مستقیمگویی در کارهای خود پرهیز میکنند.
این مدرس موسیقی همچنین بیان میکند: امروز مردم دیگر خودشان نیستند و هنرمندان هم برگرفته از فضای روز جامعه برای چنین مردمی تولید اثر میکنند و این موضوع باعث افت کیفیت آثار شده است.