شنبه 1 اردیبهشت 1403
خانهخبراقتصادیورود پول حقیقی به بورس پس از ۱۰ روز

ورود پول حقیقی به بورس پس از ۱۰ روز

در روز شنبه -هشتم خرداد- پس از ۱۰ روز شاهد ورود پول حقیقی به بورس بودیم.

به گزارش رتبه آنلاین، در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با رشد ۳۰ هزار و ۱۳۱ واحدی به رقم یک میلیون و ۱۳۹ هزار و ۴۷۹ واحد رسید. رشد ۳۰ هزار واحدی بیشترین رشد شاخص کل در ۴۶ روز کاری گذشته از ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ تاکنون است.

شاخص هم وزن نیز ۲ هزار و ۴۶۲ واحد صعود کرد و در سطح ۳۸۵ هزار و ۶۱۳ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس ۱۴۹ واحد صعود کرد و به رقم ۱۷ هزار و ۷۳۲ واحد رسید.

    سهم‌های تاثیرگذار

    امروز «فولاد»، «فارس» و «فملی» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر را در رشد شاخص کل داشتند.

    در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس ثبهساز صدرنشین است و کویر و وبملت در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز چخزر، غگیلا و وپویا پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.

    ورود پول حقیقی

    در روز شنبه پس از ۱۰ روز شاهد ورود پول حقیقی به بورس بودیم. ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار ۴۸۴ میلیارد تومان بود.

    در معاملات امروز بیش ترین ورود پول حقیقی به سهام فولاد (فولاد مبارکه) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی آن ۵۰ میلیارد تومان بود. پس از فولاد، فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) و شپنا (پالایش نفت اصفهان) بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند.

    رشد ارزش معاملات

    امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۷ هزار و ۳۶ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌‌چهارشنبه ۴۰ درصد افزایش یافته است. ارزش معاملات خرد نیز با رشد ۶۹ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۴ هزار و ۶۷۵ میلیارد تومان رسید که بالاترین رقم در ۳۱ روز کاری گذشته از ۲۴ فروردین به این سو است.

    افزایش ارزش صف‌های خرید

    در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های خرید نسبت به پایان روز چهارشنبه ۳۳۷ درصد افزایش یافت و در رقم ۹۶۷ میلیارد تومان ایستاد. ارزش صف‌های فروش نیز ۶ درصد کاهش یافت و ۳ هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان شد.

    شرکت صنایع غذایی کورش (با نماد معاملاتی غکورش) با صف‌ خرید ۲۹۱ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت.

    پس از غکورش، شپنا (پالایش نفت اصفهان) و فتوسا (شرکت تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان) بیشترین صف خرید را داشت.

    بیشترین صف فروش نیز به سمگا (سرمایه گذاری میراث فرهنگی) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۱۵۴ میلیارد تومانی داشت. پس از سمگا، بنو (بیمه تجارت نو) و خزر (فنرسازی زر) و بیشترین صف فروش را داشتند.

    منبع: اقتصاد نیوز
    اخبار مرتبط

    ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

    بیشترین بازدید