شرکت تاتاموتورز به تازگی اعلام کرده است که خودروی برقی جدید خود را تا پایان سال مالی ۲۰۱۹-۲۰ میلادی معرفی و روانه بازار هند خواهد کرد.
به گزارش رتبه آنلاین از ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
به تازگی شرکت تاتاموتورز اعلام کرده است که میخواهد برای فروش در بازار هند یک مدل خودروی برقی جدید را تا پایان سال مالی ۲۰۱۹-۲۰ رونمایی و سپس عرضه کند.
شایلش چاندرا، مدیر ارشد بخش خودروهای برقی و الکتریکی شرکت تاتاموتورز، در مصاحبه و گفتگویی با گزارشگر وب سایت carandbike خاطرنشان کرده است که این شرکت خودروساز هندی هماکنون در حال طراحی، توسعه و تولید یک مدل خودروی برقی جدید است و قصد دارد با تکمیل این پروژه، به تولید انبوه آن نیز بپردازد.
بر اساس گزارش وب سایت auto.ndtv، وی همچنین در ادامه سخنان و اظهاراتش گفت: تاتاموتورز بدین ترتیب در نظر دارد تا پایان سال مالی جاری، یک مدل جدید تحت عنوان Tigor EV روانه بازارهای جهانی کند و سهم خود را در بازارهای فروش خودروهای برقی هند افزایش دهد.
از سخنان وی میتوان این چنین نتیجهگیری کرد که چهار مدل خودروی برقی جدید در ۱۸ ماه آینده روانه بازار هند خواهند شد و مشتریان و علاقمندان در این کشور قادر خواهند بود با خریداری و استفاده از آن، تعهد خود را درقبال حفظ بیشتر محیط زیست اجرا کنند.
بسیاری از کشورها همچون ایالات متحده آمریکا، چین، هند و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی بخصوص منطقه اسکاندیناوی درتلاشند تا با ارائه خدمات و تسهیلات و همچنین همکاری با شرکت های تولیدکننده خودروهای برقی، به تولید و عرضه وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست بپردازند تا بدین ترتیب نقش و سهم خود را در کاهش میزان آلودگی هوا، محیط زیست و حفاظت بیشتر از سلامت بشر و اکوسیستمهای طبیعی زمین ایفا کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
در سالهای اخیر خودروهای برقی و الکتریکی تحتتأثیر نگرانیهای زیست محیطی درخصوص افزایش گرمایش زمین، گازهای گلخانهای و سمی و همچنین آلودگی هوا در کلانشهرها و مشکلات متعددی که برای محیط زیست، اکوسیستم زمین و سلامتی انسان و حیوان ایجاد میکند، از توجه خاصی برخوردار شدهاند و دولتهای متعددی در جهان نیز تصمیم گرفتهاند که با ارائه طرحهای تشویقی به شرکتهای تولیدکننده این محصولات و همچنین شهروندان خود، تولید و خرید و فروش وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.
بدین ترتیب شرکتهای خودروسازی بزرگ نیز تصمیم گرفتهاند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی بپردازند تا در سالهای آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.