مدیرعامل کارگزاری بهین پویا گفت: بازارهای موازی در فاز رکود و ایستایی قرار گرفته اند و جز بازار سرمایه، بازاری برای سرمایه گذاری مناسب نیست.
به گزارش رتبه آنلاین از بورس نیوز، اگرچه بازار سرمایه چند روز مثبت را پشت سر گذاشت؛ اما امروز دوباره رنگ قرمز به خود گرفته و به نظر می رسد رنج منفی در برخی نمادها که روز گذشته شاهد آن بودیم و همچنین برخی تحلیل ها و اظهار نظرها مبنی بر اینکه دولت دوباره برای تامین مالی از این بازار برنامه دارد، در نگرانی سرمایه گذاران بی تاثیر نبوده است.
نادر جزایری مدیر عامل کارگزاری بهین پویا در گفتوگو با بورسنیوز در خصوص وضعیت بازار سرمایه بیان کرد: با توجه به ریزشهای چند ماه اخیر بازار سرمایه و با در نظر گرفتن نرخ ارز، اگر حبابی در این بازار بوده تخلیهشده است. با این شرایط و همچنین حمایت دولت از رشد بازار سرمایه و نیز سیالیت این بازار، وقت آن رسیده که بازار حرکت مثبتی را آغاز کند. علاوه بر این موارد، وضعیت کرونا و تعطیلی بسیاری از مشاغل این فرصت را هم پیش روی سرمایهگذاران قرار میدهد که بهصورت آنلاین در این بازار معامله کنند.
وی افزود: معتقدم دوره گذر تقریباً ۳ ماهه بازار سرمایه به اتمام رسیده و بازار حرکت خود را استارت زده و لیدرهای بازار هم در چند روز گذشته، روند خوبی داشتهاند. سهمها هم به قیمتهای حمایتی رسیدهاند. اما بااینحال سرمایهگذاران هم باید با بررسی و تحلیل اقدام به سرمایهگذاری کرده و از رفتارهای هیجانی اجتناب کنند.
جزایری تصریح کرد: بازارهای موازی در فاز رکود و ایستایی قرارگرفتهاند و جز بازار سرمایه، بازاری برای سرمایهگذاری مناسب نیست. با توجه به حجم نقدینگی واردشده به این بازار در ماههای رونق بورس، بازار سرمایه پتانسیل رشد و یک حرکت صعودی را دارد.
این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با انتقاداتی که به رنج منفی در برخی نمادها و عدم برخورد سازمان بورس با این موارد، وارد میشود؛ گفت: اگر قرار باشد مبصری (ناظری) برای بازار سرمایه ما تعیین شود که هر حرکتی را زیر نظر داشته باشد و فوری با متخلفان برخورد کند، بورس از سیال بودن خود فاصله میگیرد. این حرکتها در بازار سرمایه همواره بوده و هست و اگر بازار سرمایه، بستر مناسبی داشته باشد، این حرکتها روند بازار را تحت تأثیر قرار نمیدهد. ضمن اینکه لزوماً هر فروشی به معنای خروج نقدینگی از بازار نیست و طبیعی است که نقدینگی از سهمی خارجشده و به سهم دیگری وارد شود. اما باید بررسی شود که آیا فروشها توسط سهامدار عمده یا نهادهای دولتی صورت گرفته (که اگر اینطور باشد، جای انتقاد هست) یا نه. موافق اینکه سازمان بورس در هر حرکتی ورود کند؛ سازمان بورس فقط باید حرکت خریداران و فروشندگان را زیر نظر داشته باشد تا از شیطنتهایی که روند کلی بازار را تحت تأثیر قرار میدهد، جلوگیری شود.