رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان اظهار داشت: پیشنهاد میکنم که پارلمان بخش خصوصی که همواره مطالبهگر حمایت از تولید است، رتبهبندی دستگاههای حامی تولید را اعلام کند.
رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان اظهار داشت: پیشنهاد میکنم که پارلمان بخش خصوصی که همواره مطالبهگر حمایت از تولید است رنکینگ دستگاههایی که حامی تولید هستند را اعلام کند؛ لازم نیست بدها را معرفی کند بلکه میتواند کسانی که اقدامات خوبی را انجام دادهاند معرفی کند.
وی با انتقاد از اینکه گفته میشود سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان یک سازمان قیمتگذار است، گفت: این سازمان تنها دستگاه حاکمیتی در حوزه کارشناسی قیمتگذاری است که بر حوزه بازار نظارت دارد.
نوابی افزود: صادرات از قبل باید فرایند تعریف شدهای داشته باشد و بازار آن مشخص باشد و به کیفیت آن هم باید اهتمام شود.
رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان همچنین با انتقاد از اینکه مبلمان کالایی بزرگ و حجیم است که نمیتوان گفت این کالا به کشور قاچاق میشود، اظهار داشت: اما گفته میشود که واردات آن از مرزهای غیررسمی انجام میشود که البته رقم قاچاق آن نسبت به سایر کالاهای قاچاق از آنجا که صرفه اقتصادی چندانی ندارد کمتر است.
وی در ادامه با بیان اینکه تولید ما گران تمام میشود، گفت: صنایع ما نیازمند بازسازی و نوسازی است.
نوابی افزود: در حوزه صنعت قانون و مصوبه کم نداریم ولی در اجرا مشکل وجود دارد، مگر مشوقهای صادراتی ابلاغ نشده است، چرا منابع آن را در نظر نمیگیریم؟
رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان با تأکید بر اینکه امروز در کشور مشکل تولید نداریم، گفت: ما با انباشت تولید در این حوزه مواجه هستیم و در حالی که در این حوزه خدمات پس از فروش مهم است اما باید بگویم که خدمات پس از فروش در این حوزه خوب نیست و یا سرعت آن بسیار کند است.
وی اظهار داشت: امروزه به جز خدمات قبل، حین و بعد از فروش کالا به مشتری خدمات خسارت پرداخت اعتماد داده میشود.
نوابی بیان داشت: یکی از وظایف ما در سازمان حمایت، حمایت از تولید و تولید صادرات محور است در حالی که جای شرکتهای صادرات محور در کشور ما خالی است.
رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته گفت: صنعت مبل امروز به یک بلوغ فکری رسیده و صاحب یک دانش در حوزه کسب و کار شده است.
وی بیان داشت: ما در دهه گذشته با تعامل معناداری بین صنف مبل سازی به یک منظومه فکری و چهارچوب فکری رسیدهایم و توصیه من این است که این منظومه فکری را به دهه پیش رو ارسال کنیم.
انصاری بیان داشت: با توجه به سرعت تکنولوژی امروز شاخصههای تجارت دچار رویکرد عظیمی شده است و ما به عنوان صنعتی زودبازده و سبک باید به این نکته توجه کنیم که صنعت مبلمانسازی جزء صنایع خدمات محور است.
انصاری اظهار داشت: کشورهای پیشرفته و توسعه یافته امروز به دنبال اقتصاد خدماتمحور هستند و خیلی به تولید فکر نمیکنند.
رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته با اشاره به جغرافیا و اقلیم مناسب کشور اظهار داشت: بنابراین ما هم میتوانیم به یکی از کشورهایی که در حوزه خدمات فعالیت میکند، تبدیل شویم و توصیه من این است که باید به سمت توسعه خدمات محور پیش رویم و تولیدمان در این راستا باشد.
وی در پایان اظهارداشت: بنابراین در مجموع پارادایم پیش روی کشورمان باید در حوزه خدمات تنظیم شود.
به گزارش رتبه آنلاین از فارس، دهمین کنفرانس بینالمللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی، هنز دکوراسیون امروز 12 آذرماه در مرکز همایش صدا و سیما برگزار شد.