به گزارش رتبه آنلاین از برنا، یکی از مهم‌ترین عوامل صعود شاخص کل ارزش معاملات در بازار است در شرایطی که شناوری سهام در سطح کمتر از 25 درصدی قرار داشته و در این شرایط ورود سرمایه جدید رشد پرشتاب قیمت سهام را رقم می زند.

بررسی بازار طی یک ماهه منتهی به 20 آبان، زمانی که بازار در مرحله اصلاح قرار داشت نشان می‌دهد ارزش روزانه معاملات خرد سهام به ۸ هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده بود که در 20 روز معاملات اخیر به بیش از 13 هزار میلیارد تومان رسید که طی این مدت رشد 62 درصدی داشته است و این عامل می تواند محرک تداوم صعود شاخص در آینده باشد.

 همچنین به اعتقاد کارشناسان شروع موج سوم صعودی بازار به دلیل پول‌های تازه وارد، تحرکات حقیقی، صعود نرخ دلار و رشد سودآوری بنگاه‌ها، بهبود بازارهای جهانی و کاهش ریسک سیستماتیک عدم انتخاب ترامپ می تواند ادامه دار باشد.

در معاملات صبح امروز نیز  به نظر می‌رسد بسیاری از نمادها به دلیل فشار عرضه در بازار تحت تأثیر قرار خواهند گرفت، اما با توجه به روند بازار  این جو منفی پایدار نخواهد ماند و سهام ارزنده مسیر صعود خود را ادامه خواهند داد.

در یک ساعت اول معاملات امروز شاخص کل با افت بیش از 12 هزار واحدی همراه بود و به رقم یک میلیون و 514 هزار واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز با 1089 واحد افت به  عدد 456 هزار واحدی رسید.

نمادهای بوعلی، وپارس، برکتف کماسه، فروس، ولپارس و چکاپا  بیشترین تقاضا را در بازار دارند.

تا این لحظه نماد‌های شستا، خساپا، فولاد، خودرو، برکت، وتجارت و  خگستر از پر تراکنش‌های بازار بودند و نماد های فملی، شستا، شپنا، تاپیکو، خودرو، وپارس، شتران بیش‌ترین تاثیر را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در معاملات فرابورس نیز شاخص کل بیش از 40 واحد افت یافت و به رقم 19 هزار و 724 واحدی رسید. نمادهای وسپهر، بپیوند، ذوب، دی و بگیلان از پر تراکنش های بازار بودند.