کارشناسان و تحلیلگران به تازگی برآورد و اعلام کردهاند که تعداد کاربران گوشیهای هوشمند از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ میلادی رشد قابل ملاحظهای را تجربه خواهد کرد.
به گزارش رتبه آنلاین ، از آنجایی که در سالهای اخیر صنعت تولید موبایل شاهد رشد و شکوفایی قابل توجه و چشمگیری بوده است، تعداد کاربران و مشتریان در بازارهای جهانی نیز رشد و افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
بر اساس گزارش و نمودارهای زیر که در وب سایت newzoo آمده است، تعداد کاربران گوشیهای هوشمند در چین در سال ۲۰۱۶ میلادی، ۶۸۷ میلیون کاربر بوده که در سال جاری میلادی به ۸۳۰ میلیون رسیده و در سال ۲۰۲۱ میلادی به ۹۱۸ میلیون کاربر خواهد رسید.
این آمار و ارقام همچنین درباره هند، گویای ۲۲۷ میلیون کاربر در هند در سال ۲۰۱۶، ۴۵۶ میلیون در سال ۲۰۱۹ و ۶۰۱ میلیون کاربر در سال ۲۰۲۱ میلادی است.
همانطور که در گزارش های پیشین نیز آمده است، رشد بازارهای جهانی فروش موبایل مرهون تعداد بالای کاربران چینی و هندی بوده است. بنابراین به نظر میرسد که این دو بازار از تاثیرگذاری زیادی برخوردارند.
بعد از چین و هند به عنوان دو کشور پرجمعیت، منطقه شرق آسیا و اقیانوسیه جایگاه سوم در تعداد کاربران گوشیهای هوشمند جهان را به خود اختصاص داده است به گونهای که در سال ۲۰۱۶، میزبان ۳۵۴ میلیون کاربر، ۴۸۶ میلیون در سال جاری و ۵۸۰ میلیون کاربر نیز در سال ۲۰۲۱ میلادی بوده و خواهد بود.
تعداد کاربران منطقه خاورمیانه و آفریقا نیز با قرار گرفتن در جایگاه چهارم، در سال ۲۰۱۶، ۲۷۹ میلیون نفر بودهاند، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۹ به ۳۷۶ میلیون و در سال ۲۰۲۱ میلادی نیز به ۴۵۱ میلیون کاربر خواهد رسید.
کاربران کشورهای اروپای شرقی و غربی نیز به ترتیب در جایگاههای پنجم و ششم بیشترین کاربران گوشیهای هوشمند در جهان و قبل از کشورهای آمریکای لاتین و آمریکای شمالی قرار گرفته اند.
تعداد کاربران فعال در کشورهای آمریکای شمالی (کانادا، ایالات متحده آمریکا و مکزیک) که برابر با ۳۰۵ میلیون کاربر در سال ۲۰۲۱ میلادی برآورد شده، عنوان کمترین تعداد را در این نمودار از آن خود کرده است.
به طور کلی، تعداد کاربران فعال گوشی های هوشمند در جهان در سال ۲۰۱۶ میلادی، ۲.۵ میلیارد کاربر بوده که این رقم در سال جاری میلادی به ۳.۳ میلیارد رسیده و پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۲۱ میلادی به ۳.۸ میلیارد کاربر نیز برسد.