دومین مرکز فیلم و سریال سازمان اوج با نام «عصر» با مدیریت سیدمحمد هاشمی راهاندازی شد. همچنین در مراسمی از مستند «مهین» که درباره اولین قاتل سریالی زن ایران است رونمایی شد.
به گزارش رتبه آنلاین، ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانه ای اوج، پس از تجربه مرکز فیلم و سریال سازمان اوج در حوزه تولید فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی، دومین مرکز فیلم و سریال این سازمان با نام «عصر» کار خود را آغاز کرده است.
مسئولیت این مرکز بر عهده دکتر سیدمحمد هاشمی است که پیشتر «معاونِ توانمندسازی و امور استانهای سازمان اوج» بوده است.
مهمترین وظیفه مرکز فیلم و سریال «عصر»، تقویت و تکمیل زنجیره ایده و سناریوپردازی، تولید، توزیع و پخش آثار سینمایی در داخل و خارج از کشور عنوان شده است. در تقویت این زنجیره به مقوله پخش و درآمدزایی آثار سینمایی از طریق پخش سینمایی، نمایش خانگی، وی اُ دیها و شبکههای تلویزیونی داخلی و خارجی توجه ویژه خواهد شد.
میتوانستیم مستند «مهین» را مخوفتر و دلهرهآورتر نشان دهیم
همچنین آیین رونمایی از مستند «مهین» دهم مرداد در خانه هنرمندان برگزار شد. در ابتدای این مراسم محمدحسین حیدری، کارگردان «مهین» خطاب به حاضران گفت: دیدن این فیلم حال شما را خوب نمیکند اما امیدوارم فکرتان را نسبت به دور و اطرافتان بهتر کند.
همچنین مهدی مطهر، تهیهکننده این فیلم درباره ساخت این اثر اظهار کرد: میتوانستیم «مهین» را مخوفتر و دلهرهآورتر نشان دهیم اما چون بحثهای محتوایی برایمان مهم بود طبیعتا به خیلی از نکات موجز بسنده کردیم و خیلی از مسائل را نگفتیم، در صورتی که اگر کسانی دنبال گیشه یا جذابیتهای ظاهری بودند شاید از خیلی از این موضوعات راحت نمیگذشتند.
او افزود: خوشبختانه در قوه قضاییه قانون جدیدی تصویب شده است که دیگر مجرمان را مجبور نمیکنند از حجاب چادر استفاده کنند اما چون فیلم ما در قانون قبلی تولید شد، از متهم که چادری هم نبوده است، با چادر فیلم گرفتهاند. از کسانی که ممکن است برایشان سوءتفاهم پیش بیاید، پیشاپیش عذرخواهی میکنم. تمام هم و غم ما در ساخت چنین فیلمی این بود که فضا را جوری فراهم کنیم که نگذاریم مهین دیگری بهوجود بیاید.
غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه هم دیگر سخنران این مراسم بود که درباره ساخت آثار جنایی بیان کرد: موضوعات قضایی و به ویژه سوژههای جنایی موضوعهای بسیار مناسبی برای تولید آثار هنری هستند و اگر آنچه در مجموعه قضایی به ویژه در پروندههای جنایی رخ میدهد، با روایت صحیحی به جامعه ما منتقل شود، هم اثرات عبرتآموزی بر کسانی که فیلم را مشاهده میکنند، میگذارد و هم انعکاسی خواهد بود از تلاش و زحمات کسانی که در عرصه امنیت و عدالت فعالیت میکنند تا با کار خودشان عدالت و امنیت را به عنوان یک ارمغان به جامعه ایرانی اسلامی ما هدیه کنند.
او سپس گفت: موضوعات قضایی و هنر ایرانی اقتضای این را داشت که خیلی زودتر از این پیوندی بین قوه قضاییه و جامعه هنری اتفاق بیفتد. قضا در جامعه ما و مکتب اسلامی تاریخی بلند دارد و هنر هم در جامعه ایرانی ما هم جزء افتخارات همه مردم ایرانزمین است. گرچه سروده «هنر نزد ایرانیان است و بس» ازخود ماست اما بیانگر یک واقعیت هم هست. متاسفانه سالها میان این مجموعهها فاصله بود و با این فیلم و با آثار هنری دیگری که در سالهای اخیر از موضوعات جنایی و فضایی تهیه شده است، تلاقی و پیوندی میان این دو مجموعه ایجاد شده که البته ما معتقدیم در آغاز راه است و باید از اینجا به بعد این راه را با همدیگر بپیماییم.
مستند سینمایی «مهین» به کارگردانی محمدحسین حیدری و تهیهکنندگی مهدی مطهر در سینماهای گروه هنر و تجربه اکران میشود.