وی با اشاره به عیادت هنرمندان از پدرش اظهار کرد: هر عزیزی که به دیدن پدرم آمده است اعم از هنرمند و افراد عادی اینقدر مفید بوده و به پدرم روحیه داده است که من دست تک تک آنها را می بوسم.
مشایخی با اشاره به هنرمندانی که به تازگی از پدرش عیادت کرده اند، گفت: علی دهکردی، امین حیایی، محمدرضا گلزار، امین تارخ، پوری بنایی از جمله هنرمندانی بودند که در یکی دو روز اخیر به دیدن پدرم آمدند.
وی همچنین با اشاره به عکس سلفی که از چند هنرمند با پدرش منتشر شده است، گفت: این عکس بازتاب هایی داشت و برخی از هنرمندان فکر می کنند خانواده مشایخی با گرفتن عکس مخالف است، اما من توضیح دادم که در آن عکس هنرمندان حواسشان نبود که به پدرم بگویند او هم به دوربین نگاه کند یا عینک بزند تا او هم با ظاهری آراسته و متوجه به دوربین نگاه کند.
فرزند مشایخی اظهار کرد: من آن لحظه نزد پدرم نبودم، هنرمندان ساعت ۹ شب به بعد به ملاقات آمده بودند و البته خیلی هم لطف کردند. من می دانم این عزیزان نیت خیر داشتند و این میان یک اشتباه سهوی رخ داد و اصلا منظور این نیست که این کار را تقبیح کنم که هنرمندان عکس نگیرند.
وی در پایان گفت: اکنون باقی هنرمندان هم نگران هستند که به عیادت پدرم بیایند در حالیکه عیادت هنرمندان باعث می شود روحیه اش بالا برود.