جمعه 15 فروردین 1404
خانهخبراقتصادیبورس رکورد زد

بورس رکورد زد

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، دقایقی پیش با ثبت رشد بیش از ۴۱هزارواحدی، به ارتفاع ۱.۵میلیون واحد صعودی پرقدرت داشت.

به گزارش رتبه آنلاین از تسنیم، در جریان معاملات امروز بازار سرمایه شاخص بورس لحظاتی پیش با ثبت رشد بیش از 41هزار واحدی از ارتفاع یک‌میلیون و 500هزار واحد گذر کرد.

این در حالی است که تا به این لحظه بیش از یک‌میلیارد و 931میلیون سهم و حق تقدم نیز به‌ارزشی بالغ بر 3هزار و 822 میلیارد تومان در 444هزار نوبت توسط معامله‌گران دست به دست شده است.

بیشترین اثر مثبت بر صعود و رکوردشکنی شاخص بورس هم تا به این لحظه توسط شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران رقم خورده است.

این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس نیز تاکنون با ثبت دادوستد 902میلیون ورقه به‌ارزش بیش از 1918میلیارد تومان در 231هزار نوبت، شاخص فرابورس رشد 406واحدی را تجربه کرده و در ارتفاع 16هزار و 360 واحد قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید