شهرستان لالی در شمال شرقی استان خوزستان قراردارد این شهر در شهرستان لالی قرار گرفته مردم لالی از شاخهٔ هفتلنگ قوم بختیاری هستند. بخش لالی از ديرباز زيستگاه بشر بوده و در سده های اخير، به عنوان منطقه گرمسيری و قشلاقی بختياری های كوچ رو، بويژه شاخه های ۷ لنگ بختياری، اعتبار و ارزش بيشتر يافته است.
اين كه لالی بخشی از اولين حوزه شناخته شده نفت در ايران به شمار میآيد و از اين رو، در دهه ۳۰ يكی از حوزه های فعال استخراج نفت بوده است.
هنگامی كه در اطراف منطقه مستعد «لالی» حوزه های نفتی كشف شد، صنعتی شدن، شكوه و رونق آن را فزونی بخشيد و لالی به اوج بالندگی رسيد و نام و آوازهاش جهانگير شد.
رود کارون از لحاظ تامین آب آشامیدنی، کشاورزی، تولید برق و تفریحات آبی اهمیت بسیاری دارد. سدهای گوناگونی نیز بر روی این رود ساخته شده است.پل کابلی و معلق شهدای لالی از جمله جاذبههای گردشگری در کنار این رودخانه است. از نمادهای توسعه و آبادانی در دولت نهم و دهم میتوان به احداث پل معلق لالی اشاره کرد که امروزه یکی از زیباترین و جذابترین مناطق تفریحی و دیدنی شهرستان لالی خوزستان محسوب میشود. این پل بزرگترین پل معلق کشور است. این پل از جمله پروژههای جانبی طرح سد و نيروگاه گتوند عليا بوده است.
طول پل شهدای لالی ۴۶۰ متر، ارتفاع پایهها ۷۵ متر و پهنای ماشینرو حدودا ۵ متر و عرض آن برای عبور لولههای نفت و گاز ۲ متر است. احداث این پل مسیر جایگزینی از مسجدسلیمان به سمت لالی در ۱۵ كيلومتری بالادست محور سد گتوند عليا است چراکه در مراحل تکمیل ساخت این سد حدود ۲۰ کیلومتر از این مسیر به زیر آب میرود. این پل کابلی دارای عرشه فلزی با پايهها و پايلونهای بتنی و كابلهای تركهای است كه با روش نصب تلفيق كشتیرانی در ارتفاع ۱۵۵ متری كف رودخانه كارون ساخته شده است.