پنج‌شنبه 1 آذر 1403
خانهاخبار روزمعرفی کشورهای رتبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌دار در توسعه استارتاپ

معرفی کشورهای رتبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌دار در توسعه استارتاپ

به گزارش رتبه آنلاین به نقل از اکوایران: سال 2022 را می‌توان سال سخت برای توسعه اکوسیستم استارتاپی نام‌گذاری کرد. سالی که نوسان‌های اقتصادی، بسیاری از استارتاپ‌ها را مرز ورشکستگی کشاند. اما در این سال برخی از کشورها توانست از این سال سخت عبور کنند.

معرفی کشورهای رتبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌دار در توسعه استارتاپ

به گزارش رتبه آنلاین به نقل از اکوایران؛‌ با توجه به اهمیت توسعه اکوسیستم استارتاپی این پرسش مطرح می شود که در سال 2022 اقتصاد کدام کشورها با رشد استارتاپ‌ها گسترش پیدا کرده و در سال جاری میلادی جهت توسعه این کشورها از مسیر استارتاپ‌ها چگونه خواهد بود.

به گفته فعالان اقتصادی آینده اقتصادی کشورها، بیش از همیشه به توسعه اکوسیستم استارتاپی وابسته است. براساس ارزیابی اتاق بازرگانی تهران، رقابت اقتصادها در سال گذشته میلادی با پیشی گرفتن سنگاپور از دومین اقتصاد بزرگ جهان در توسعه استارتاپ‌ها همراه شده و بعید نیست در سال 2023، توسعه فناوری در کشورهایی مثل سنگاپور از نوسان در اقتصادهای بزرگ اثر بپذیرد.

از سوی دیگر باتوجه به احتمال بروز تورم بالا در اقتصادهایی مثل ایالات متحده آمریکا باید دید در سال 2023 تلاش کشورها برای توسعه هرچه بیشتر اکوسیستم استارتاپی به کجا می رسد. باید دید نوسان در اقتصاد کلان کشورهایی مثل سنگاپور به چالشی برای توسعه بیشتر اکوسیستم استارتاپی در این کشورها تبدیل می شود یا نه.

صندوق بین المللی پول سال جاری میلادی را با توجه به بیداد تورم، سالی سخت برای اقتصادهای جهان توصیف کرده است. آیا روند توسعه فناوری در کشورهای شگفتی ساز مثل سنگاپور امسال هم ادامه پیدا می کند؟

براساس ارزیابی‌های صورت گرفته در سال 2022، «ایالات متحده آمریکا»، «انگلستان» و کانادا» به عنوان کشورهای نخست در رتبه بندی استارتاپ بلینک قرار گرفته اند. این کشورها توانستند فضای توسعه کسب وکارهای نوپا را برای اهالی نوآوری از سراسر جهان آماده کنند.  پس از این، نام کشورهای دیگر مثل «سوئد» و «سنگاپور» قرار گرفته که در 2 سال گذشته، با تلاش پیاده سازی ایده های نو، جایگاه خود در رتبه بندی موسسات مختلف را جابه جا کرده اند.

براساس این گزارش «سوئد» از رتبه 10 در سال 2020 به رتبه 5 در سال 2022 رسیده است. از سوی دیگر «سنگاپور» از رتبه 16 در سال 2020 به رتبه 10 در سال 2021 رسیده و در سال 2022 رتبه 7 را در فهرست سال  2022 اشغال کرده است. «فرانسه» هم از رتبه 12 در سال های 2020 و 2021، به رتبه 9 در سال 2022 رسیده است. هم چنین «ایرلند» از جایگاه هجدهم در رتبه بندی استارتاپ بلینک، در سال 2022 در رتبه پانزدهم قرار گرفت.

جایگاه منطقه آسیا در استفاده از استارتاپ

در این گزارش به این نکته نیز اشاره شده است که در منطقه آسیا، «سنگاپور، «استرالیا» و «چین» به عنوان 3 کشور نخست در توسعه استارتاپ ها رتبه بندی شده اند. در بین شهرهای مختلف جهان، نخستین شهر آسیایی برتر برای توسعه کسب وکارهای نوپا، «پکن» و «شانگهای» در چین بوده است. شهر سنگاپور با 3 پله رشد نسبت به فهرست سال 2021، در سال 2020 در رتبه بیست و دوم قرار گرفته است.

سنگاپور در گزارش های استارتاپ بلینک در 3 سال گذشته به عنوان شگفتی ساز توسعه اکوسیستم استارتاپی دیده شده است. این موسسه تحقیقاتی در گزارش خود از اکوسیستم استارتاپی در سال 2022 نوشت امتیاز چین در سال گذشته 10 درصد از سنگاپور بیشتر بوده است. اما در سال 2022، نه تنها سنگاپور این فاصله را پر کرده بلکه امتیاز آن  13 درصد از چین بیشتر شده است.

اخبار مرتبط

بیشترین بازدید