جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴
خانهخبراجتماعی و شهریانتشار کتاب «جامعه و بازار در عصر ناصری»

انتشار کتاب «جامعه و بازار در عصر ناصری»

کتاب “جامعه و بازار در عصر ناصری با نگاهی به اوضاع اجتماعی و اقتصادی در عصر قاجار” تألیف فیاض زاهد و هدی موسوی از سوی نشر تاريخ ايران منتشر شد.

به گزارش رتبه‌آنلاین، نويسندگان در مقدمه اين كتاب نوشته‌اند: ساختار سیاسی ایران در دوره ناصرالدين شاه مانند دوران قبل است؛ يا به عبارتی دست نخورده باقی مانده است. این دوره را از جهاتی می‌توان باثبات ترین دوره حکومت در عصر قاجار و شاید هم اندکی قبل‌تر دانست، زیرا در این دوران، اندکی سطح رفاه اجتماعی ارتقاء یافت و مردم آرام آرام می‌توانستند تجارت در بازارهای جاافتاده‌تری را تجربه کنند و اقتصاد زراعی و صنعتی ایران به آرامی واقعیات تجارت را تجربه می کرد. کتاب پیش رو تلاشی مختصر برای واکاوی و آشنایی بخش‌هایی از تاریخ ایران در عصر ناصرالدین شاه قاجار است.در این مطالعه محدود ضمن تمرکز بر وضعیت بازار و مؤلفه‌های اقتصادی، شیوه معاش و داد و ستد اقتصادی، وضعیت آموزش و پرورش و نهادهای اجتماعی مرتبط، زنان و منزلت آنان، پول و مسائل مرتبط با آن، تجارت داخلی و خارجی، قحطی و نوگرایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این اثر تمرکز بیشتری بر بازار خواهد شد و نشان می‌دهد که این نهاد اقتصادی چه میزان تأثیر و کارآمدی بر مؤلفه‌های اجتماعی داشته است.

کتاب “جامعه و بازار در عصر ناصری با نگاهی به اوضاع اجتماعی و اقتصادی در عصر قاجار در ۴۹۰ صفحه با قیمت ۵۰۰ هزار ریال توسط نشر تاريخ ايران روانه بازار نشر شده و در دسترس علاقه‌مندان تاريخ اجتماعي و اقتصادي ايران است.

 

:  تاریخ جهان

:  جامعه و بازار در عصر ناصری

:  تاریخ قاجاریان

  فیاض زاهد و هدی موسوی

:  تاریخ ایران

: رقعي

:  ۱۳۹۷

:  ۱

:  ۱۴

:  ۲۱.۵

:  نرم

:  ۴۹۱

:  ۵۰۰,۰۰۰ ریال

خرید آنلاین از شهر کتاب آنلاین

درباره نویسنده :
فیاض زاهد متولد سال ۱۳۴۱ در شهر لشت نشاء و دارای مدرک دکتری تاریخ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کارشناسی ارشد تاریخ از دانشگاه تهران، کارشناسی تاریخ از دانشگاه اصفهان و دیپلم مکانیک از هنرستان شهید خدادادی بندر انزلی است، هم‌اکنون عضو هیأت علمی و استادیار گروه تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است.
وی در سال ۱۳۸۷ به‌عنوان پژوهشگر برتر، در سال‌های ۱۳۸۶ و ۱۳۷۷ به‌عنوان استاد نمونه و در سال ۱۳۷۱ به‌عنوان دانشجوی نمونه کشور شناخته شده و در طی سال‌های گذشته، در دانشگاه‌های گیلان، آزاد اسلامی واحد رشت، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گیلان، مرکز آموزش مدیریت دولتی گیلان، دانشگاه علوم بهزیستی تهران، مرکز آموزش مدیریت دولتی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به تدریس اشتغال داشته است.
این نویسنده و روزنامه‌نگار همچنین مدیریت ۳۰ پروژه ملی برای نهاد ریاست جمهوری (۱۳۸۴-۱۳۸۱) را عهده‌دار بوده و ایراد چندین سخنرانی در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی و گذراندن چندین دوره آکادمیک در کشور انگلستان را در کارنامه سوابق علمی خود دارد و.
او پیش از این نیز نماینده مردم رشت در دوره اول شورای اسلامی شهر (۱۳۷۸)، مشاور عالی و رئیس شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (۱۳۸۰-۱۳۷۴)، مشاور تحقیقاتی سازمان بهزیستی کشور، عضو شورای سیاستگذاری روزنامه همبستگی، عضو شورای سردبیری روزنامه اعتماد ملی، رئیس شورای نویسندگان روزنامه اعتماد و مشاور ارشد دبیرکل حزب اعتماد ملی بوده است.
دیگر آثار نویسنده:
“دولت و انقلاب” (ابریشمی، ۱۳۹۰)، “عصر طلایی مطبوعات ایران (۱۳۰۴-۱۲۹۹ شمسی)” (ابریشمی، ۱۳۹۰)، “مدیریت رسانه در بحران‌های بین‌المللی؛ با همکاری مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی” (دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۳۸۸)، “دانشگاه آزاد اسلامی و منزلت آموزش در گفت‌وگو با دکتر فیاض زاهد؛ از مجموعه کتاب‌های گفت‌وگو با نخبگان علمی، سیاسی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی کشور” (دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۳۸۶) و “فلسفه تاریخ” (دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۳۹۳)، از جمله آثار و تألیفات منتشر شده دکتر فیاض زاهد است.
زاهد همچنین ترجمه کتاب فلسفه تاریخ سیسرو متوفاکس، فلسفه تاریخ مارک دی، انقلاب فرانسه تامپسون و تألیفات دیگری را نیز در دست انتشار دارد.
اخبار مرتبط

بیشترین بازدید