مدیرعامل شرکت “مانو” با بیان اینکه روش دولت در آوردن مردم به بازار سرمایه اشتباه است،گفت: در گذشته به صورت غیرمجاز سیستمی سرخطی زده میشد.
به گزارش رتبه آنلاین، امید موسوی در گفتوگو با بورس نیوز درباره استراتژیهای “مانو” نسبت به سایر سیستمها اظهار کرد: شرکت یک هدف دارد و آن کم کردن هیجان بازار است.
موسوی با بیان اینکه روش دولت در آوردن مردم به بازار سرمایه اشتباه است، افزود: افراد نباید مستقیم به بازار سرمایه وارد شوند این موضوع موجب میشود هیجان وارد بازارشده و بازار گلهای شود.
مدیرعامل شرکت “مانو” گفت: مانو سرمایه گذاری غیرمستقیم است، سعی میکنیم با یک صندوق یا سبدگردانی پول مردم را دریافت کنیم و غیرمستقیم و حرفهای در بازار معامله کنیم، اگر دو میلیون نفر بخواهند سفارش بگذارند هسته معاملات به مشکل میخورد، اما زمانی که پول این افراد توسط یک نهاد حرفهای مدیریت شود مشکل این که در بلندمدت سود نمیکنند برطرف میشود، هسته معاملات به اشکال نمی خورد و هم اینکه بازار هیجان قبلی را ندارد.
وی با بیان اینکه “مانو” به افراد میگوید شما نه دانش و نه وقت نیاز داری و یک حرفهای این کار را برای شما انجام میدهد، تصریح کرد: ما به مشتری میگوییم اگر سود کردی ما با شما شریک میشویم، اما کارگزاریها مشتری چه سود کند چه ضرر، کارمزد میگیرد، بنابراین به دروغ میگویند بورس شغل دوم و درآمد اول است.
موسوی با بیان اینکه بخش عمده مردم به طورمستقیم معامله میکنند بیان کرد: به مردم کد بورسی میدهند تا معامله کنند و مردم نیز دائم خرید و فروش میکنند و متضرر میشوند بنابراین به همه میگویند بورس قمار است، کارگزاریها هم ظرفیتش را ندارند که برای همه آنها سبدگردانی کنند، اما “مانو” این کار را انجام میدهد.
وی درباره اینکه آیا رباتهای معاملات الگوریتمی سرخطی میزنند، خاطرنشان کرد: حداقل دو سال است که هیچ سیستمی اجازه سرخطی زدن ندارد، شاید دو سال قبل به صورت غیرمجاز اتفاق میافتاد، اما در “مانو” به عنوان بازیگر اصلی این حوزه در هیچ کدام از سیستمها امکان زدن سرخطی نیست ضمن اینکه در ایران سفارش شرطی نداریم، اگر در نمادی سفارش را کمی بالا و پایین بگذاریم ناظر به ما زنگ میزند.
مدیرعامل شرکت “مانو” در پاسخ به این سئوال که آیا ممنوعیتی برای فروش وجود دارد، افزود: در دو ماه اخیر فروشهای ما سبکتر بوده و خرید بیشتر از فروش بوده است، ممنوعیت وجود ندارد، اما ضمانت نقدشوندگی بانک سامان را روی آن گذاشتیم و اگر فشار فروش هم پیش بیایند از ضامن کمک میگیریم نه اینکه به بازار فشار بیاوریم.
موسوی با بیان اینکه در رنج کشیدن محدودیت یک درصد اعمال میشود، بیان کرد: در “مانو” مشتریها مستقیم معامله نمیکنند بدین معنی که مشتریان پول خود را در صندوقها یا سبدگردانی قرار میدهند و این نهادها معامله میکنند.
وی تاکید کرد: با مجوزی که دریافت کردیم با حداکثر یک درصد بالاتر از قیمت میتوانیم معامله کنیم و بیشتر از این در الگوریتمها نمیتوانیم کاری انجام دهیم.